бактериальные препараты

Бактериальные препараты для изготовления кисломолочных продуктов представляют собой комплекс молочнокислых бактерий, выделенных из природных источников. Штаммы бактерий из коллекции нашего предприятия не подвергались генетическим модификациям и воздействию мутагенных факторов. Микроорганизмы, входящие в состав бактериальных препаратов, подобраны с учётом особенностей и состава молочного сырья украинского производства. Они используются для непосредственного внесения в подготовленную молочную основу, обладают хорошей растворимостью, активностью сквашивания, оптимально адаптированы к молоку из отечественных сырьевых зон. Препараты выпускаются в герметичной упаковке и хранятся при температуре от 2 до 6 °С 4 месяца, а при минус (18±2) °С – 6 месяцев.

 

Бактериальные препараты прямого внесения для производства кисломолочных продуктов и сыров

 

Прайс-лист на продукцію виготовлену ДДП ІПР НААН

Назва продукту та позначення бактеріального препаратуСкладВідмінні особливостіКількість МКБ, КОЕ/г, не меншеКількість препарату, г, не меншеНа кількість мол. суміші, лТемпература сквашу-вання, °СЧас сквашу-вання, ч

Сметана

Іпровіт-ССК

 

Lactococcus lactis ssp. lactis

Lactococcus lactis ssp. cremoris

Lactococcus lactis ssp. diacetilactis

Streptococcus salivarius ssp. thermophilus
Заквашувальний препарат дозволяє отримати сметану однорідної, щільної консистенції, з відповідними органолептичними показниками та кислотністю, що не змінюється при зберіганні.
2·1010
5
500
30 - 34
11,0 – 13,0
10
1000

Біопродукти, кисломолочні напої

Іпровіт-БТА

 

Bifidobacterium longum

Lactococcus lactis ssp. diacetilactis

Streptococcus salivarius ssp. thermophilus
Продукт характеризується високою вязкістю, вираженою кремоподібною консистенцією і ароматом. Біфідобактерії, що входять до складу заквашувального препарату надають продукту лікувально-профілактичних властивостей.

МКБ 2.1010

Біфідобактерії

1.1010
5
500
37-38
8,0 – 10,0
10
1000

Йогурт

ALBA ТCВ-02

Streptococcus salivarius ssp. thermophilus

Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus
Відрізняється утворенням полісахаридів у великих кількостях. Продукт  густий з вязкою консистенцією.
2·1010
5
500
37 - 40
6,0  – 7,5
10
1000

Кефір

ALBA МК-01
Мікрофлора кефірних грибків

Продукт має виражений кефірний смак та аромат, однорідну консистенцію.

МКБ: 3·1010

Дріжджі: 5·105
5
500
30-32
12,0 – 14,0
10
1000

Ряжанка

ALBA ТС-01
Streptococcus salivarius ssp. thermophilus Термофільна багатоштамова культура. Надає продукту щільну вязку консистенцію.
2·1010
5
500
37 - 40
6,0  – 7,5
10
1000

Тверді сири

Іпровіт-Актив

Lactococcus lactis ssp. lactis

Lactococcus lactis ssp. cremoris

Lactococcus lactis ssp. diacetilactis

Lactobacillus casei ssp.casei
Культура використовується для виробництва сирів з низькою температурою другого нагрівання,які формуються з пласта,наприклад:Голландського, Буковинського.Характеризується помірним газоутворенням та значною протеолітичною активністю, що інтенсифікує визрівання сиру без утворення гіркоти у зрілому продукті.
2·1010
5
500
30-31
 
 

Тверді сири

Іпровіт-Актив-ЛН

Lactococcus lactis ssp. lactis

Lactococcus lactis ssp. cremoris

Lactococcus lactis ssp. diacetilactis

Leuconostoc mesenteroides

Культура використовується для виробництва різновидів сирів з низькою температурою другого нагрівання з характерними вічками,наприклад:Гауда,Едам.

Культура характерізується високим газоутворенням та продукуванням ароматичних сполук.
10
1000

Сир кисломолочний

Іпровіт -СКМ

Lactococcus lactis ssp. lactis

Lactococcus lactis ssp. cremoris

Lactococcus lactis ssp. аcetoinicus

Streptococcus salivarius ssp. thermophilus
Заквашувальна культура має високу активність кислотоутворення, високий рівень утворення вуглекислоти та ароматичних речовин.
2·1010
5
500
30-32
12,0 -14,0
10
1000

Бактериальные препараты изготавливаются согласно ТУ 15.8-24367290-013:2006; ТУ 15.5-00419880-100:2010
По договоренности с заказчиком возможна другая фасовка бактериальных препаратов.
По вопросам покупки и реализации обращаться в отдел сбыта по тел./факс:
+38 (044) 451-42-16, 063-313-71-55 Светлана Серкова (отдел сбыта)
+38 (044) 239-20-57
+38 (044) 239-20-58
web: www.ddp.com.ua, e-mail: ddpbz1@mail.ru