бактериальные препараты
Бактериальные препараты для изготовления кисломолочных продуктов представляют собой комплекс молочнокислых бактерий, выделенных из природных источников. Штаммы бактерий из коллекции нашего предприятия не подвергались генетическим модификациям и воздействию мутагенных факторов. Микроорганизмы, входящие в состав бактериальных препаратов, подобраны с учётом особенностей и состава молочного сырья украинского производства. Они используются для непосредственного внесения в подготовленную молочную основу, обладают хорошей растворимостью, активностью сквашивания, оптимально адаптированы к молоку из отечественных сырьевых зон. Препараты выпускаются в герметичной упаковке и хранятся при температуре от 2 до 6 °С 4 месяца, а при минус (18±2) °С – 6 месяцев.
Бактериальные препараты прямого внесения для производства кисломолочных продуктов и сыров
|
Прайс-лист на продукцію виготовлену ДДП ІПР НААН
Назва продукту та позначення бактеріального препарату | Склад | Відмінні особливості | Кількість МКБ, КОЕ/г, не менше | Кількість препарату, г, не менше | На кількість мол. суміші, л | Температура сквашу-вання, °С | Час сквашу-вання, ч |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Сметана Іпровіт-ССК
|
Lactococcus lactis ssp. lactis Lactococcus lactis ssp. cremoris Lactococcus lactis ssp. diacetilactis Streptococcus salivarius ssp. thermophilus | Заквашувальний препарат дозволяє отримати сметану однорідної, щільної консистенції, з відповідними органолептичними показниками та кислотністю, що не змінюється при зберіганні. |
2·1010
|
5
|
500
|
30 - 34
|
11,0 – 13,0
|
10
|
1000
| ||||||
Біопродукти, кисломолочні напої Іпровіт-БТА
|
Bifidobacterium longum Lactococcus lactis ssp. diacetilactis Streptococcus salivarius ssp. thermophilus | Продукт характеризується високою в’язкістю, вираженою кремоподібною консистенцією і ароматом. Біфідобактерії, що входять до складу заквашувального препарату надають продукту лікувально-профілактичних властивостей. |
МКБ 2.1010 Біфідобактерії 1.1010
|
5
|
500
|
37-38
|
8,0 – 10,0
|
10
|
1000
| ||||||
Йогурт ALBA ТCВ-02 |
Streptococcus salivarius ssp. thermophilus Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus | Відрізняється утворенням полісахаридів у великих кількостях. Продукт густий з в’язкою консистенцією. |
2·1010
|
5
|
500
|
37 - 40
|
6,0 – 7,5
|
10
|
1000
| ||||||
Кефір ALBA МК-01 | Мікрофлора кефірних грибків |
Продукт має виражений кефірний смак та аромат, однорідну консистенцію. |
МКБ: 3·1010 Дріжджі: 5·105
|
5
|
500
|
30-32
|
12,0 – 14,0
|
10
|
1000
| ||||||
Ряжанка ALBA ТС-01 | Streptococcus salivarius ssp. thermophilus | Термофільна багатоштамова культура. Надає продукту щільну в’язку консистенцію. |
2·1010
|
5
|
500
|
37 - 40
|
6,0 – 7,5
|
10
|
1000
| ||||||
Тверді сири Іпровіт-Актив |
Lactococcus lactis ssp. lactis Lactococcus lactis ssp. cremoris Lactococcus lactis ssp. diacetilactis Lactobacillus casei ssp.casei | Культура використовується для виробництва сирів з низькою температурою другого нагрівання,які формуються з пласта,наприклад:Голландського, Буковинського.Характеризується помірним газоутворенням та значною протеолітичною активністю, що інтенсифікує визрівання сиру без утворення гіркоти у зрілому продукті. |
2·1010
|
5
|
500
|
30-31
|
|
Тверді сири Іпровіт-Актив-ЛН |
Lactococcus lactis ssp. lactis Lactococcus lactis ssp. cremoris Lactococcus lactis ssp. diacetilactis Leuconostoc mesenteroides |
Культура використовується для виробництва різновидів сирів з низькою температурою другого нагрівання з характерними вічками,наприклад:Гауда,Едам. Культура характерізується високим газоутворенням та продукуванням ароматичних сполук. |
10
|
1000
| |||
Сир кисломолочний Іпровіт -СКМ |
Lactococcus lactis ssp. lactis Lactococcus lactis ssp. cremoris Lactococcus lactis ssp. аcetoinicus Streptococcus salivarius ssp. thermophilus | Заквашувальна культура має високу активність кислотоутворення, високий рівень утворення вуглекислоти та ароматичних речовин. |
2·1010
|
5
|
500
|
30-32
|
12,0 -14,0
|
10
|
1000
|
Бактериальные препараты изготавливаются согласно ТУ 15.8-24367290-013:2006; ТУ 15.5-00419880-100:2010
По договоренности с заказчиком возможна другая фасовка бактериальных препаратов.
По вопросам покупки и реализации обращаться в отдел сбыта по тел./факс:
+38 (044) 451-42-16, 063-313-71-55 Светлана Серкова (отдел сбыта)
+38 (044) 239-20-57
+38 (044) 239-20-58
web: www.ddp.com.ua, e-mail: ddpbz1@mail.ru